Bandung 2010 part 4 Monday, February 7, 2011

So..selepas g meraban kat tangkuban perahu..kawe pong g la makan kat kg daun naik supir
..k daun ni dekat je ngan tangkuban perahu..so..suggest korang g cni lepas tangkuban perahu..ape yang special kat cni..byk weh..!!tapi bg aku..pisang gorengcheese & jagung bakar dia..mmg rare..xde de kat Msia nih..hehe..kat kg daun ni..tempat makan ade kat pondok or kat atas meja mcm kedai makan biasa..suggest dok kat pondok la..pondok dia lak ade kat atas2 n tepi2 bukit..so kene naik tangga la..hehe..dekat je..view xyah cakap..dah mcm mkn kat tgh hutan belantra..nyamuk tarak tapi..hehe..lag satu,yg best kat cni cara dia order..setiap pondok akan ade satu pemukul and kayu gantung..kite pukul kayu gantung dimana si dia akan meneluarkan bunyi utk memanggil waiter/waitress..jgn bende lain datang sudah..lol..so..pasal harga,,ok2 la..sbb makanan mmg rare..rugi x try cni..




0 comments:

About This Blog

Footer

A blog on travel living,music scene,malaysia,arts and more....

Search This Blog

Loading...